Lawon Surface Teflon Nonstick keur pabrik dicitak Circuit Board

Pondok Description:

Teflon Fabric, made of teflon coated glass cloth in thickness of 0.15mm, as release paper in manufacture of printed circuit boards What is PTFE Glass Cloth? Teflon fabric is made of high quality Fiberglass, and impregnated with high-performance PTFE liquid material, in this case, this PTFE Coated Fiberglass fabric has the advantage of high temperature resist and nonstick surface. Specification of Telfon coated fabric Model Color Max Width(mm) Thickness(mm) Weight(g/m2) PTFE Cont...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Teflon lawon, dijieunna tina teflon coated lawon kaca dina ketebalan tina 0.15mm, sakumaha tulisan release di pabrik papan circuit dicitak

    Naon PTFE Kaca lawon?

    lawon Teflon dijieunna tina orat kualitas luhur, sarta impregnated kalawan-kinerja tinggi bahan PTFE cair, dina hal ieu, PTFE ieu coated orat lawon boga kauntungan tina hawa tinggi nolak na beungeut nonstick.

    Spésifikasi lawon Telfon coated

    model

    warna

    Max Width (mm)

    Ketebalan (mm)

    Beurat (g / m2)

    PTFE Kandungan (%)

    Tensile Kakuatan (N / 5cm)

    YS9015AJ

    coklat

    1250

    0,15

    310

    66

    1200/1100

    Kauntungannana PTFE lawon?

    • panas tinggi nolak, harta release unggulan salila gelar -70-360C
    • Non iteuk permukaan, nanaon tataman dina beungeut cai téh gampang pikeun ngabersihan
    • lalawanan korosi kimiawi
    • Diménsi stabil sarta low gesekan
    • Gelombang mikro sarta UV lalawanan
    • persetujuan FDA nad LFGB, bisa dipaké salaku liner oven, BBQ mat

    Kumaha ngagunakeun lambar teflon?

    • Salaku lambar release di pabrik fléksibel circuit dicitak dewan (Urang Sunda), nyarankeun 0.15mm
    • pilem Rlease pikeun Eva sél di industri surya, nyarankeun 0.25mm na 0.35mm
    • Dilakukeun pikeun fusing mesin sabuk dipaké pikeun kantong sealing, nyarankeun 0.13mm
    • Conveyor sabuk dina prosés packing kertas napkin, nyarankeun 0.25mm
    • Salaku liner oven, baking liner pikeun bakery, nyarankeun 0.11mm, 0.13mm, 0.20mm
    • Dijieun kana bantal teflon keur percetakan pésta, nyarankeun 0.11mm

    Naha urang Non-iteuk & Panas tahan PTFE lawon anu punjul di pasar ieu?

    Kiwari kami boga 13 mesin palapis, sarta 24 jam ngajalankeun, nu ngajadikeun béaya bahan kami ngurangan pisan.

    Sarta kami ninun sababaraha jinis orat kuat Sunan Gunung Djati, jeung pangalusna Jerman DORNIER anyaman Mesin, sarta meuli sababaraha-kinerja tinggi serat gelas ti Taiwan jeung CPIC.

    Bahan PTFE urang ngagunakeun nyaeta 100% diimpor Dupont & Dakin PTFE.

    Tur ayeuna urang nu jualan ka leuwih ti 100 nagara kalawan PTFE lawon urang.

    Simkuring boga rupa Pinuh ku PTFE coated lawon, kalawan harga kalapa jeung produk kualitas luhur.

    • PTFE lawon , ketebalan mimitian ti 0.06mm mun 1mm, bisa nyieun kana  Anti statis, porous, lemes, kasar , jeung ngadamel kana Dark Brown, Brown Lampu, Bodas, Hideung jeung warna colorized lianna.
    • PTFE pita , ketebalan mimitian ti 0.08mm mun 0.30mm, jeung pangalusna Dow-Corning Silicone napel.
    • PTFE Beubeur , kawas Buka bolong belts, PTFE lawon belts, belts sajajalan, belts kalawan Joint jsb
    • PTFE Mats & Liner keur dahareun , kawas BBQ Mat, Oven Liner jeung saterusna.

    Teflon lawon, dijieunna tina teflon coated lawon kaca dina ketebalan tina 0.15mm, sakumaha tulisan release di pabrik papan circuit dicitak

    Naon PTFE Kaca lawon?

    lawon Teflon dijieunna tina orat kualitas luhur, sarta impregnated kalawan-kinerja tinggi bahan PTFE cair, dina hal ieu, PTFE ieu coated orat lawon boga kauntungan tina hawa tinggi nolak na beungeut nonstick.

    Spésifikasi lawon Telfon coated

    model

    warna

    Max Width (mm)

    Ketebalan (mm)

    Beurat (g / m2)

    PTFE Kandungan (%)

    Tensile Kakuatan (N / 5cm)

    KC9015AJ

    coklat

    1250

    0,15

    310

    66

    1200/1100

    Kauntungannana PTFE lawon?

    • panas tinggi nolak, harta release unggulan salila gelar -70-360C
    • Non iteuk permukaan, nanaon tataman dina beungeut cai téh gampang pikeun ngabersihan
    • lalawanan korosi kimiawi
    • Diménsi stabil sarta low gesekan
    • Gelombang mikro sarta UV lalawanan
    • persetujuan FDA nad LFGB, bisa dipaké salaku liner oven, BBQ mat

    Kumaha ngagunakeun lambar teflon?

    • Salaku lambar release di pabrik fléksibel circuit dicitak dewan (Urang Sunda), nyarankeun 0.15mm
    • pilem Rlease pikeun Eva sél di industri surya, nyarankeun 0.25mm na 0.35mm
    • Dilakukeun pikeun fusing mesin sabuk dipaké pikeun kantong sealing, nyarankeun 0.13mm
    • Conveyor sabuk dina prosés packing kertas napkin, nyarankeun 0.25mm
    • Salaku liner oven, baking liner pikeun bakery, nyarankeun 0.11mm, 0.13mm, 0.20mm
    • Dijieun kana bantal teflon keur percetakan pésta, nyarankeun 0.11mm

  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !