Panas nolak Cipayung PTFE Antistatic lawon Non

Pondok Description:

Info dasar Modél No .: KC9013BJ Info tambahan bungkusan: 100m / roll Produktivitas: 10000sqm / dinten Brand: KFLON Transportasi: Samudra, Land, Air Tempat of Origin: Cina Supply Kamampuhan: 10000sqm / dinten bijil: ISO9001 Pedaran Produk PTFE coated fabrics téh kawas PTFE normal coated fabrics, produk ieu dijieun tina husus ngarumuskeun PTFE anti statis. Naha maké Anti statik PTFE coated fabrics? PTFE coated fabrics Ieu mibanda pasipatan konduktivitas antistatic na termal. Aranjeunna hideung téh av ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: KC9013BJ

    Info tambahan

    Bungkusan: 100m / roll

    Produktivitas: 10000sqm / dinten

    Brand: KFLON

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 10000sqm / dinten

    Sertipikat: ISO9001

    Panjelasan Produk

    PTFE coated fabrics  téh kawas PTFE normal coated fabrics, produk ieu dijieun tina husus ngarumuskeun PTFE anti statis.

    Naha maké Anti statik PTFE coated fabrics?

    PTFE coated fabrics Ieu mibanda pasipatan konduktivitas antistatic na termal.

    Aranjeunna hideung nu sadia dina lawon pinuh atawa bolong muka.

    Naon aplikasi?

    Aranjeunna umumna potong format atanapi dipaké pikeun ngahasilkeun antistatic, non-iteuk belts conveyor dina aplikasi panas dina industri listrik / éléktronik sarta tékstil

    The Spesifikasi utama Anti statik PTFE coated fabrics?

    model

    warna

    kakandeleun(mm) Max Width (mm) beurat(g / m²) Kakuatan regangan(N / 50mm)
    KC-9013BJ hideung 0,13 1250 275 1000/960
    KC-9025BJ hideung 0,25 3200 560 2130/1150
    KC-9035BJ hideung 0,35 3200 680 2350/1350
    KC-9045BJ hideung 0,45 3200 680 2830/1650

    Pilari PTFE idéal coated fabrics Produsén & supplier? Simkuring boga pamilih lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Sagala pita lawon PTFE anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory of Ptfe Teflon lawon. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

    Categories produk: PTFE coated Kaca lawon> Anti statik PTFE coated Kaca lawon

    PTFE lawon  téh kawas PTFE normal coated fabrics, produk ieu dijieun tina husus ngarumuskeun PTFE anti statis.

    Naha maké Anti statik PTFE coated fabrics?

    PTFE coated fabrics Ieu mibanda pasipatan konduktivitas antistatic na termal.

    Aranjeunna hideung nu sadia dina lawon pinuh atawa bolong muka.

    Naon aplikasi?

    Aranjeunna umumna potong format atanapi dipaké pikeun ngahasilkeun antistatic, non-iteuk belts conveyor dina aplikasi panas dina industri listrik / éléktronik sarta tékstil

    The Spesifikasi utama Anti statik PTFE coated fabrics?

    model

    warna

    kakandeleun(mm) Max Width (mm) beurat(g / m²) Kakuatan regangan(N / 50mm)
    KC-9025BJ hideung 0,25 1250 560

    2800/2700


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !