Tentang Kami

Jiangsu KingRay komposit Bahan Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional ti PTFE belts fusing / Teflon seamless, lawon Teflon Laminator Release lawon / Teflon orat, Teflon orat lawon napel, Teflon orat bolong sabuk, Teflon oven linner, Teflon microwave dryer sabuk, Teflon panas sealing sabuk, Teflon Separater Release beubeur, lawon karét silicone. Kalawan parabot canggih tur téknologi. 

office

Simkuring geus kaliwat auténtikasi ISO9001 sarta Jerman DQS dina perdagangan sarua domestik. Kusabab ngadegna, urang geus adhering ka arwah perusahaan tina "Spésialisasi, Technicalization, Skala, Jalma Kahiji, sarta Inovasi".

office block

Kami geus ngadeg hubungan jangka panjang kalayan sababaraha pabrik mékanis kawentar boh di imah jeung di mancanagara, kayaning Veit GmbH, Hashima, Oshima, Summit, sarta pausahaan KDK. produk urang anu lega diékspor ka leuwih ti 20 nagara jeung wewengkon, sarta geus meunang kapercayaan para nasabah 'sarta pujian.

factory

Kami yakin yén produk kualitas luhur kami sarta jasa unggulan bakal narik pangajén beuki loba nasabah '. Ngahubungan kami teh hambalan mimiti ngawangun nepi hubungan bisnis sukses kalawan kami. Mun anjeun resep salah sahiji produk urang, mangga ngarasa Luncat ka didatangan ramatloka urang atanapi ngahubungan kami langsung kanggo inpormasi lengkep. Urang kasampak maju ka cooperating sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang.


WhatsApp Online Chat !