Kain lumahing Teflon Nonstick kanggo Industri Printed Circuit Papan

Short Description:

Teflon Fabric, made of teflon coated glass cloth in thickness of 0.15mm, as release paper in manufacture of printed circuit boards What is PTFE Glass Cloth? Teflon fabric is made of high quality Fiberglass, and impregnated with high-performance PTFE liquid material, in this case, this PTFE Coated Fiberglass fabric has the advantage of high temperature resist and nonstick surface. Specification of Telfon coated fabric Model Color Max Width(mm) Thickness(mm) Weight(g/m2) PTFE Cont...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    Teflon kain, digawe saka teflon ditutupi kain kaca ing kekandelan saka 0.15mm, minangka kertas release ing Pabrik Circuit Boards dicithak

    Apa PTFE Kaca Kain?

    kain Teflon digawe saka Fiberglass kualitas dhuwur, lan impregnated karo dhuwur-kinerja materi PTFE Cairan, ing kasus iki, PTFE iki dilapisi Fiberglass kain wis kauntungan saka suhu dhuwur nolak lan lumahing nonstick.

    Keterangan saka kain Telfon ditutupi

    model

    warna

    Max Jembar (mm)

    Kekandelan (mm)

    Bobot (g / m2)

    PTFE Content (%)

    Tensile Strength (N / 5cm)

    YS9015AJ

    Brown

    1250

    0,15

    310

    66

    1200/1100

    Kauntungan saka PTFE Kain?

    • dhuwur panas nolak, property release banget sak jurusan -70-360C
    • Non kelet lumahing, apa kataman ing lumahing gampang kanggo ngresiki
    • resistance karat Kimia
    • Dimensi stabil lan kurang gesekan
    • Microwave lan UV resistance
    • disetujoni FDA nad LFGB, bisa digunakake minangka liner open, BBQ Mat

    Carane nggunakake sheet teflon?

    • Minangka sheet release ing Pabrik fleksibel sirkuit dicithak Papan (FPC), Rekomendasi 0.15mm
    • film Rlease kanggo EVA saka sel ing industri solar, Rekomendasi 0.25mm lan 0.35mm
    • Digawe kanggo fusing mesin sabuk digunakake kanggo tas sealing, Rekomendasi 0.13mm
    • Conveyor sabuk ing proses diinget saka kertas napkin, Rekomendasi 0.25mm
    • Minangka liner open, baking liner kanggo bakery, Rekomendasi 0.11mm, 0.13mm, 0.20mm
    • Digawe guling teflon kanggo printing sandhangan, Rekomendasi 0.11mm

    Apa kita Non-kelet & Tahan Panas PTFE Kain iku unggul ing pasar iki?

    Saiki kita kudu 13 mesin nutupi, lan 24 jam mlaku, kang ndadekake biaya material kita suda kathah.

    Lan kita nenun sawetara jinis serat kuwat dhéwé, karo paling Jerman Dornier Weaving Machine, lan tuku sawetara dhuwur-kinerja serat kaca saka Taiwan lan CPIC.

    Materi PTFE kita nggunakake 100% diimpor Dupont & Dakin PTFE.

    Lan saiki kita sade kanggo luwih saka 100 negara karo PTFE Kain kita.

    We kudu Jinis Full PTFE ditutupi kain, karo rega competitive lan kualitas produk.

    • PTFE Kain , kekandelan kiro-kiro saka 0.06mm kanggo 1mm, bisa nggawe iku menyang  Anti-statis, Keropos, Gamelan, kasar , lan wis menyang coklat, Light Brown, Putih, Ireng lan werna berwarna liyane.
    • PTFE Tape , kekandelan kiro-kiro saka 0.08mm kanggo 0.30mm, karo paling Dow-corning Silicone Tape.
    • PTFE Sabuk , kaya Open Mesh Pinggang, PTFE Kain Ikat Pinggang, Pinggang Patan, Pinggang karo peserta etc.
    • PTFE Mats & Liner kanggo pangan , kaya BBQ Mat, Oven Liner lan ing.

    Teflon kain, digawe saka teflon ditutupi kain kaca ing kekandelan saka 0.15mm, minangka kertas release ing Pabrik Circuit Boards dicithak

    Apa PTFE Kaca Kain?

    kain Teflon digawe saka Fiberglass kualitas dhuwur, lan impregnated karo dhuwur-kinerja materi PTFE Cairan, ing kasus iki, PTFE iki dilapisi Fiberglass kain wis kauntungan saka suhu dhuwur nolak lan lumahing nonstick.

    Keterangan saka kain Telfon ditutupi

    model

    warna

    Max Jembar (mm)

    Kekandelan (mm)

    Bobot (g / m2)

    PTFE Content (%)

    Tensile Strength (N / 5cm)

    KC9015AJ

    Brown

    1250

    0,15

    310

    66

    1200/1100

    Kauntungan saka PTFE Kain?

    • dhuwur panas nolak, property release banget sak jurusan -70-360C
    • Non kelet lumahing, apa kataman ing lumahing gampang kanggo ngresiki
    • resistance karat Kimia
    • Dimensi stabil lan kurang gesekan
    • Microwave lan UV resistance
    • disetujoni FDA nad LFGB, bisa digunakake minangka liner open, BBQ Mat

    Carane nggunakake sheet teflon?

    • Minangka sheet release ing Pabrik fleksibel sirkuit dicithak Papan (FPC), Rekomendasi 0.15mm
    • film Rlease kanggo EVA saka sel ing industri solar, Rekomendasi 0.25mm lan 0.35mm
    • Digawe kanggo fusing mesin sabuk digunakake kanggo tas sealing, Rekomendasi 0.13mm
    • Conveyor sabuk ing proses diinget saka kertas napkin, Rekomendasi 0.25mm
    • Minangka liner open, baking liner kanggo bakery, Rekomendasi 0.11mm, 0.13mm, 0.20mm
    • Digawe guling teflon kanggo printing sandhangan, Rekomendasi 0.11mm

  • : Previous
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !