Panas Nolak Stick PTFE Antistatic Kain Non

Short Description:

Info dhasar Model No .: KC9013BJ Info Tambahan Packaging: 100m / muter Produktivitas: 10000sqm / dina Brand: KFLON Transportasi: Samudra, Land, Air Papan Asal: China Sumber Kabisan: 10000sqm / dina Certificate: ISO9001 Product Description PTFE ditutupi Kain kados PTFE normal ditutupi Kain, produk iki digawe saka khusus dirumuske PTFE anti statis. Apa nggunakake Anti statis PTFE ditutupi Kain? PTFE ditutupi Kain iki kudu doyo antistatic lan termal. Iku ireng lan av ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: KC9013BJ

    Info tambahan

    Packaging: 100m / muter

    Produktivitas: 10000sqm / dina

    Brand: KFLON

    Transportasi: Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 10000sqm / dina

    Certificate: ISO9001

    Description Product

    PTFE ditutupi Kain  kados PTFE normal ditutupi Kain, produk iki digawe saka khusus dirumuske PTFE anti statis.

    Apa nggunakake Anti statis PTFE ditutupi Kain?

    PTFE ditutupi Kain iki kudu doyo antistatic lan termal.

    Iku ireng lan kasedhiya ing kain full utawa bolong mbukak.

    Apa aplikasi?

    Lagi umume Cut menyang format utawa digunakake kanggo prodhuksi antistatic, non-kelet sabuk conveyor ing aplikasi panas ing industri electrical / elektronik lan tekstil

    The Specifications utama Anti statis PTFE ditutupi Kain?

    model

    warna

    kekandelan(Mm) Max Jembar(Mm) bobot(G / m²) Strength tensile(N / 50mm)
    KC-9013BJ Black 0,13 1250 275 1000/960
    KC-9025BJ Black 0.25 3200 560 2130/1150
    KC-9035BJ Black 0.35 3200 680 2350/1350
    KC-9045BJ Black 0.45 3200 680 2830/1650

    Nggolek PTFE becik ditutupi Kain Produsen & Supplier? We wis pilihan saka sudhut ing prices gedhe kanggo mbantu Creative. Kabeh Tape Kain PTFE kualitas dijamin. We are China Asal pabrik saka PTFE Teflon kain. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

    Kategori Product: PTFE ditutupi kaca kain> Anti statis PTFE ditutupi kaca Kain

    PTFE kain  kados PTFE normal ditutupi Kain, produk iki digawe saka khusus dirumuske PTFE anti statis.

    Apa nggunakake Anti statis PTFE ditutupi Kain?

    PTFE ditutupi Kain iki kudu doyo antistatic lan termal.

    Iku ireng lan kasedhiya ing kain full utawa bolong mbukak.

    Apa aplikasi?

    Lagi umume Cut menyang format utawa digunakake kanggo prodhuksi antistatic, non-kelet sabuk conveyor ing aplikasi panas ing industri electrical / elektronik lan tekstil

    The Specifications utama Anti statis PTFE ditutupi Kain?

    model

    warna

    kekandelan(Mm) Max Jembar(Mm) bobot(G / m²) Strength tensile(N / 50mm)
    KC-9025BJ Black 0.25 1250 560

    2800/2700


  • : Previous
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !