Babagan awake dhewe

Jiangsu KingRay Composite Material Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka PTFE sabuk Fusing / Teflon rapi, kain Teflon laminator Release kain / Teflon fiberglass, Teflon fiberglass kain adesif, Teflon fiberglass bolong sabuk, Teflon open Linner, Teflon gelombang mikro dryer sabuk, Teflon panas sealing sabuk, Teflon Separater Release Sabuk, kain karet silikon. Kanthi majeng peralatan lan teknologi. 

office

Kita wis padha pindhah bukti asli ISO9001 lan Jerman DQS ing perdagangan padha domestik. Wiwit panyiapan, kita wis adhering menyang roh perusahaan saka "Spesialisasi, Technicalization, Ukuran, Wong First, lan inovasi."

office block

Kita wis diadegaké sesambetan long-term karo sawetara manufaktur mechanical misuwur loro ing ngarep lan luar negeri, kayata Veit GmbH, Hashima, Oshima, Summit, lan perusahaan KDK. Kita produk sing digunakake diekspor kanggo luwih saka 20 negara lan wilayah, lan wis menangaké dateng pelanggan 'lan memuji.

factory

Kita manawa kualitas produk kita lan layanan banget narik kawigaten penghargaan liyane lan liyane pelanggan '. Ngubungi iku langkah pisanan kanggo mbangun munggah hubungan bisnis sukses karo kita. Yen kasengsem ing sembarang produk kita, please aran gratis kanggo ngunjungi situs web kita utawa hubungi kita langsung kanggo informasi luwih lengkap. We look nerusake kanggo sama karo sampeyan ing mangsa cedhak.


WhatsApp Online Chat !